Bogserbåt


Kommentarer
Postat av: Emma



Nä det är lite sjukt att man kan ha så ont men det som inte dödar en härdar en.. skrev en person för ett tag sen :p Ja och min stereo vi är ett bra team haha.. Jag ska till specialisten imorron så det blir full rulle den dagen.



Ja du har en poäng där. Men de flesta barn brukar vara söta :)



Tillvaron skulle vara väldigt tråkig om man var pessimist anser jag hehe.. Ser man postivit i allting så blir allt bra i slutändan. :)



Har lite olika saker jag gärna skulle bli. Hund skulle vara roligt att köra vidare på men jag äger ju alltid min fritid. Jorunalist är något som jag har funderat på i många år. Sen när jag blev såhär dålig så har det ploppat upp tankar om att bli sjukgymnast vilket jag aldrig har funderat på förut. Jag vet hur jobbigt det är att ha långvarig kronisk smärta så jag skulle vela hjälpa andra människor till att må bättre. Alla förtjänar att få leva ett friskt liv :) Sedan kan jag kliva över som sjukgymnast med hund var inte så långt steg mellan om jag har utbildning som sjukgymnast. Just nu drar det lite åt det hållet som sjukgymnast. Det är ju positivt med krocken annars hade jag aldrig funderat på sjukgymnast :) Om man vill kan man se positivt i det mesta!

Läste din blogg.. vad ska du studera nästa höst? :)



Okej lät lite ruggigt..men snart är vintern här :)



Kramar

2009-10-12 @ 20:31:47
URL: http://emmaochhundarna.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0