Bilen skiner

Hitta ett fel, vänster dimmljus är trasigt, blir att införskaffa en ny lampa på vägen till sjukgymnasten imorn.
God Natt


Cyklister på väg

Ja, inte är de något jag tycker om. Jag stöter på X antal cyklister varje dag när jag sitter i bilen. Det jag inte tycker om är när dom cyklar på vägen då de på trotoaren finns "en fil" för cyklister. Och sedan alla cyklister som tror att det är speciella regler för dom, gentemot bilister när de cyklar på vägen...
Sedan sköter sig ju självklart de flesta, men dom tänker man ju inte på.

Vem vann Eurovision?

Dom snackade massa om Eurovision vinnaren idag på Rix MorgonZoo. Varpå jag kom på att jag inte hade den blekaste aning om vem som vunnit. Nu har jag kollat upp de. Det var inte likt Tyskland att ha ett så "seriöst" uppträdande. Dock lyser det igenom i dialekten att det är en tysk som sjunger. Kan väl säga att låten var okey. Har inte tyckt de vunnit en riktigt bra låt på flera år. Så mycket skräp-låtar som produceras nu för tiden. Annat var det på 90-talet, då var nästan allt bra.

Dock kan man väl inte säga att musik videorna var lika bra ;)



 




Mors Dag

Ja, jag blev påmind vid frukosten, av tv'n att det är mors dag idag. Så var bara att gratta henne. Resten av dagen har spenderats på jobbet, jobbandes på min båt. Nog för att det går sakta,  men jag ser iaf att det går framåt. Så Inom en snar framtid ligger båten i sjön, och dags att ta jungfruturen med den. Nyrenoverad motor, all inredning håller jag på att byta ut, allt från klädsel till instrumentering. Så kommer vara en helt ny båt när jag väl är klar. I höst är det även dags att lacka om den hade jag tänkt. För kommer inte hinna de nu. Men det blir väl jobb med den under hela sommaren känns det som, då jag kommer sjösätta den långt innan allt är klart. C sa lite halvt elakt idag oxå, "Du kommer väl aldrig bli klar med den". Men på sätt och vis stämmer de, då jag alltid kommer vilja updatera något.


Honda Jazz

Tog denna bild för någon vecka sedan. I Sverige dick den inte behålla sitt riktiga namn utan döptes om till "Jazz"


På väg hem, nej till pappa

Sitter på färjan över till fastlandet. Fixat lite med min egna båt även idag. Tänkte ta en sväng ut hit på söndag oxå, så börjar man snart se ljuset i den lååånga tunneln.

Pappa ringde för en timme sedan och frågade om jag ville komma över o äta pizza, och en sån sak kan man väl inte tacka nej till ;) Så nu styrs det mot pappa, mat och gissningsvis lite tv.

En dag imorgon

Det kommer en ny dag och en ny soluppgång imorgon.
Sängen kallar nu.
Natti Natti!


Hissa!

Vet inte om någon har lyssnat på Rix MorgonZoo. Där kör dom iaf "Hissa & Dissa" varje dag. Bilden nedan tog jag på väg in till stan idag. Ni kan ju gissa själva vilken jag vill Hissa och vilken jag vill Dissa. Motivlack gör lastbilarna så mycket snyggare och roligare att se på. (Dock skulle jag aldrig vilja ha de på en bil!)


På väg hem

Ja då sitter man i bilen på väg hem från jobbet. Dock står bilen still just nu, då jag är på förjan från ön jag jobbar på. det blev ganska många timmar idag, och enbart 20min lunch, då det kom en kund med sin båt, som ville ha den fixad precis innan lunchen. Dock slutade jag någorlunda vanlig tid. De sista timmarna nu på kvällen har det skruvats på min egna båt. Än så länge är det svårt att säga, men hoppas på att hinna få den sjöklar till midsommar!

Ingen kö

Enbart för att jag skrev om köerna, så var det så klart väldigt lite köer. Kanske borde skriva om de oftare, så man slipper köerna. Nu blir det iaf sitta i bilen en stund o väntar på att det kommer lite folk som kan lämna ut delarna till mig, innan det blir dags att åka de sista milen till jobbet.

Det finns klara nackdelar och fördelar med lädersäten i bilen. De stora nackdelarna är att när det är kallt, är alltid sätena Väldigt kalla, och när de är sol o varmt, är dom Väldigt varma. Men fördelarna med att det är lätta att rengöra, och väldigt snyggt, tror jag ändå väger upp de hela ;)

God morgon!

Mulen dag idag, iaf så här länge. Men dagen är lång och mycket hinner hända. Ska iaf sätta mig i bilen om ett litet tag och börja köa in till stan. Helt stört egentligen att det är bilköer in till stan redan 7 på morgonen. Ännu ett argument att inte bo i huvudstaden!
Aja, så länge de räknas som jobbtid så är de väl inte så farligt att sitta i bilköer. Efter jobbet blir det nog till att stanna ett par timmar o fixa med min egna båt, så man hinner få den i sjön till midsommar. Midsommar i Stockholms skärgård är OSLAGBAR!

Dags att sova

Nu är det dags att bädda ner sig.
Jobbet kallar imorn, men 20 min sovmorgon, ska svänga förbi stan o hämta lite delar.


Snart är sommaren här igen, och kvällarna i skärgården kommer bli allt fler


"Första inlägget"

Jar och J funderade igår på jobbet över en sak.
Tänk er två sniglar som slåss. Det går ju inte med ljusets hastighet direkt...
Är det den psykiska smärtan som gör ondast, att veta att ett slag är på väg
inom den närmsta minuten, men att man inte hinner stoppa slaget!?!?!?

Djupa tankar som flyger och far på jobbet!


Om dom slåss eller gör "annat" det är upp till en själv..


"Reopen"

Nu har den varit inaktiv i nästan ett halvår. Ska vi se om jag lyckas hålla den aktiv nu...


RSS 2.0